Animatie

Een animatie beweegt. Animeren komt van het woord ‘anima’ dat ziel betekent. Letterlijk betekent animeren dus bezielen, tot leven brengen. Dat maakt de animator eigenlijk een moderne, en een stuk minder gevaarlijke, dr. Frankenstein. 

Bij het maken van een animatie komt een hoop kijken. Samen zoeken we naar het precieze verhaal dat jij wilt vertellen, ik schrijf een script, maak een storyboard, ontwerp een stijl voor je… en dan pas kan ik de voice-over gaan inspreken en beginnen met animeren. Ik breng jouw verhaal tot leven, zodat het op zichzelf kan staan en jouw verhaal aan iedereen vertelt, met of zonder jou erbij. 

Zelfregulerend Leren

Zelfregulerend Leren moet je leren. Animatie voor Lectoraat Leren van Hogeschool Rotterdam.

Kinderrechten

Animatie over Kinderrechten in de context van de Asielprocedure en alleenstaande minderjarige asielzoekers.

Hartstocht

Winnaar van het 48 hour film project in Rotterdam in 2015. In samenwerking met Funk-e Animations.

Wat telt

Wat telt? is een tool om mensen met o.a. sociale en psychische problemen de regie over hun eigen hulpverlening te geven.

Toegang Tilburg

Toegang Tilburg – Samenwerkingsverband van verschillende zorg- en hulpverleningsorganisaties en gemeente Tilburg.

Student aan Zet

Student aan Zet is een initiatief dat studenten op Hogeschool Rotterdam helpt met verschillende obstakels in hun studie.

Gemeente Ermelo

De Politieke Avonden zijn speciale avonden waarop alle inwoners van Ermelo mee kunnen praten over gemeentebeslissingen.

Fredworks

Animatie voor Fred Works, een nieuw concept van Werving & Selectie Bureau Typ.

Alles in één ICT

Proxsys* levert niet zomaar een systeem, ze leveren je alles dat je nodig hebt, van aansluiting en apparatuur tot software en security.

Illustratie en Ontwerp

Waar mensen zijn, laten we beeld achter. En of het nu om een grotschildering bij het kampvuur gaat, een glas in lood raam in een kathedraal, een stripverhaal, prentenboek, poster of sticker op een lantaarnpaal… 

Het is allemaal illustratie. 

Ik help jou je verhaal te vertellen met beeld. Samen zetten we je boodschap kracht bij door slim gebruik van illustraties. Een illustratie zegt in één oogopslag meer dan een hele tekst kan. Een illustratie laat mensen zelf nadenken. Illustratie laat je tussen de regels door lezen. Illustraties trekken mensen naar je verhaal toe én houden hun aandacht vast. 

Illustraties maken informatieoverdracht kinderspel.
Van heel jong, tot heel oud en voor iedereen daartussenin. 

Wonen in Ermelo

Wonen in Ermelo. Gebaseerd op onderzoeksrapport waarin inwoners zijn gevraagd naar hoe zij hun woonomgeving het liefst zien veranderen.

Kinderrechten

Infobladen over Participatie en Rechten van kinderen in de Asielprocedure, voor gebruik als voorlichting en naslagwerk.

Identiteitsontwikkeling

Geïllustreerd Kwantitatief Rapport over de identiteitsontwikkeling van jongeren met een migratie-achtergrond met infographics en illustraties.

Copywriting en Voice-over

Een beeld mag dan meer zeggen dan duizend woorden, soms kan het niet anders en moet je toch echt tekst gebruiken. 

Of het nu gaat om een artikel, SEO teksten voor op je website, een script voor een animatie, reclamefilm of zelfs een hoorspel… De juiste woorden zijn belangrijk. Tekst zet de toon, tekst leidt de kijker door het verhaal, de bezoeker door de website en de lezer door het boek. 

Maar het gaat verder dan schrijven alleen. Ik help je naar de kern te graven. Door de juiste vragen te stellen schrijf ik jouw verhaal, precies zoals je het altijd al had willen vertellen, maar nooit had verwacht te kunnen.

 

En wanneer ik zeg dat ik jou ga helpen om je verhaal te vertellen, bedoel ik dat letterlijk. Een groot deel van de uitleg-animaties die ik maak, hebben een voice-over die het script voorleest en de kijker meeneemt door het verhaal. Welke stem je kiest heeft grote invloed op hoe je animatie zal aankomen bij de kijker. 

Ik neem voor diverse klanten en doeleinden voice-overs op in mijn eigen studio. Wie weet ben ik binnenkort ook jouw stem!