Luc Parhan is een animator en illustrator uit Rotterdam, hij is gespecialiseerd in storytelling, uitleganimaties en infographics.

… Zo hoort het toch? Zo’n bio voor op je website? Je praat over jezelf in derde persoon en somt op wat je allemaal hebt bereikt.

Als ik heel eerlijk ben, moet ik toegeven dat het niet helemaal mijn stijl is. Het voelt gewoon een beetje nep, het past niet bij me.

Dus doe ik het, zoals altijd, op mijn eigen manier.

Hallo!

Ik ben een animator, illustrator, schrijver en voice-over in Rotterdam. En ik ben gek op verhalen vertellen. Ik heb nooit anders gedaan. Een verhaal is de beste manier om informatie over te brengen. Feitjes en cijfers dragen misschien de informatie over, maar ze vertellen zo weinig… Om echt iets te zeggen, vertel je een verhaal. 

En dat verhaal is altijd de kern, of het nu gaat om een simpel verkooppraatje of een ingewikkeld onderzoeksrapport.

Elk project is uniek, elke samenwerking is uniek, elk met hun eigen verhaal. Daarom geloof ik ook niet in standaard vragenlijsten of stappenplannen die hetzelfde zijn voor elk project. Samen met jou ga ik op zoek naar de beste manier om jóuw verhaal te vertellen. We gaan samen op nieuwe manieren naar je project kijken, we verplaatsen ons in jouw doelgroep, tot we het ideale verhaal hebben. Jouw verhaal. 

Mijn stijl is over het algemeen vrij eenvoudig en helder. Op dezelfde manier dat ik de animaties en infographics helder en eenvoudig hou om de informatie makkelijk over te brengen, doe ik dat ook met de karakters, achtergronden en andere beelden. Deze stylering zorgt ervoor dat ik de essentie van jouw verhaal helder kan overbrengen, met een vriendelijk gezicht dat past bij jouw identiteit. 

Wanneer ik niet aan het schrijven, illustreren, animeren of inspreken ben, maak ik muziek in mijn band, schrijf ik poëzie of probeer ik een film of serie van mijn steeds langer wordende kijklijst af te strepen. 

Maar dat is genoeg over mij… Ik hoor liever meer over jouw verhaal.

Je kunt me altijd bereiken, bellen, mailen en zelfs, als je dat heeeel graag wilt, gebruik maken van het contactformulier. 

Tot snel! 

Luc Parhan

1 + 2 =